HTC Hard Shell HC C580 Desire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Hard Shell HC C580 Desire S

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De HTC Hard Shell HC C580 Desire S is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Hard Shell HC C580 Desire S

HTC Hard Shell HC C580 Desire S

Met deze zilveren HTC Hard Shell HC C580 Desire S tovert u uw HTC Desire S om in een elegant en trendy mobieltje. De hard shell geeft uw telefoon niet alleen een nieuw uiterlijk, maar beschermt hem tegelijkertijd ook tegen krassen en slijtage. Deze HTC Hard Shell omsluit de achterkant van uw HTC Desire S geheel, omdat deze hier speciaal voor is ontworpen. U kunt de HTC Hard Shell Desire S dus niet gebruiken voor andere mobiele telefoons. De hard shell kunt u ten alle tijden om uw telefoon laten zitten, doordat er enige openingen zijn ontworpen voor bijvoorbeeld het gebruik van uw camera of oordopjes. De Hard Shell is voorzien van een doorzichtige en zilveren kleur en is gemaakt van plastic.

Specificaties HTC Hard Shell HC C580 Desire S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver