HTC Hard Shell HC C540 Desire Z

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Hard Shell HC C540 Desire Z

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De HTC Hard Shell HC C540 Desire Z is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de HTC Hard Shell HC C540 Desire Z

HTC Hard Shell HC C540 Desire Z

Zoekt u ten alle tijden bescherming voor uw HTC Desire Z, maar heeft u geen idee hoe? Dan is deze HTC Hard Shell HC C540 Desire Z de perfecte oplossing voor u. De HTC Hard Shell HC C540 Desire Z  is speciaal ontworpen voor uw HTC Desire Z en is dus niet te gebruiken voor andere mobiele telefoons. De hard shell bedekt uw HTC Desire perfect, waardoor u geen last meer zult hebben van beschadigingen door scherpe voorwerpen, vingers en vuil. Er zijn wel nog enkele openingen in de hard shell te vinden zodat u ondanks de hard shell toch gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een headset of uw camera. Ook kunt u ondanks de hard shell gewoon nog gebruik maken van uw touch screen. De HTC Hard Shell is voorzien van een doorzichtige en een zwarte kleur en is gemaakt van plastic.

Specificaties HTC Hard Shell HC C540 Desire Z

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Doorzichtig