HTC ExtMicroUSB Oplader TC E500

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC ExtMicroUSB Oplader TC E500

Klanten zijn blij met:

 • Officiële HTC-lader

Uitgebreide specificaties

De HTC ExtMicroUSB Oplader TC E500 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de HTC ExtMicroUSB Oplader TC E500

HTC ExtMicroUSB Oplader TC E500

Met deze stijlvol HTC ExtMicro USB Oplader TC E500 bent u altijd en overal te bereiken en zit u nooit meer met een lege telefoon. U kunt deze stijlvolle oplader thuis uitstekend gebruiken als extra oplader of als vervanger van uw versleten of niet werkende oude lader. Ook kunt u deze oplader prima mee nemen op reis of naar kantoor. U kunt deze HTC oplader gebruiken voor iedere telefoon met een ExtMicro USB poort en is dus niet alleen te gebruiken voor een bepaald merk of toestel. Uw telefoon is binnen de kortste keren veilig opgeladen door de 1,67 Ampere die de oplader levert. De kleur van de oplader is wit, waardoor de oplader een erg stijlvol uiterlijk heeft.

Specificaties HTC ExtMicroUSB Oplader TC E500

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Thuislader

  De kleur van het product.

  Kleur Wit