HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer

Klanten zijn blij met:

 • Makkelijk opladen
 • Standaard en oplader in één
 • Officieel HTC oplaadstation

Uitgebreide specificaties

De HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer is niet meer leverbaar.

Naar alle docking stations

Beschrijving van de HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer

HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer

Plaats uw HTC Flyer op een zeer overzichtelijke plek met deze HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer en voorkom het kwijtraken van uw telefoon keer op keer. Deze HTC Desktop Cradle is even stijlvol als uw HTC Flyer door zijn witte kleur en mooie vorm, waardoor het niet alleen praktisch is maar het geheel ook een erg mooi aanzien heeft. U kunt uw telefoon opladen en synchroniseren middels deze houder en de bijbehorende micro usb kabel. U kunt de houder doormiddel van deze kabel namelijk aan uw PC bevestigen. Hierdoor kunt u uw telefoon snel en gelijkmatig opladen. Deze HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer is zoals de naam al aangeeft gemaakt voor de HTC Flyer en de houder is dus niet te gebruiken voor andere mobiele telefoons.

Specificaties HTC Desktop Cradle CR T500 Flyer

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Wit