HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation

Klanten zijn blij met:

 • Makkelijk opladen
 • Standaard en oplader in één
 • Officieel HTC oplaadstation

Uitgebreide specificaties

De HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation is niet meer leverbaar.

Naar alle docking stations

Beschrijving van de HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation

HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation

Bent u een echte filmliefhebber en kijkt u regelmatig filmpjes via uw telefoon? Dan is deze HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation ideaal voor u. Met deze Desktop Cradle kunt u uw telefoon in de juiste houding en in de ideale hoek laten staan zonder zelf enige inspanning te leveren. Via deze HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation is het ook mogelijk uw telefoon op te laden. De microUSB kabel van de Desktop Cradle koppelt u met de USB aansluiting aan uw PC, waarna uw telefoon opgeladen wordt. Ook is het mogelijk gegevens te synchroniseren via deze micro USB kabel. De HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation is toestelspecifiek en dus alleen te gebruiken voor de HTC Sensation.

Specificaties HTC Desktop Cradle CR S490 Sensation

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver