HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S

Klanten zijn blij met:

 • Makkelijk opladen
 • Standaard en oplader in één
 • Officieel HTC oplaadstation

Uitgebreide specificaties

De HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S is niet meer leverbaar.

Naar alle docking stations

Beschrijving van de HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S

HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S

Beschikt u over een HTC Desire S en zoekt u een houder, connectie tussen PC en telefoon en oplader in één? Dan is deze HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S de uitkomst voor u. Deze desktop cradle is alleen te gebruiken voor de HTC Desire S en is dus toestelspecifiek. U kunt uw telefoon doormiddel van deze houder urenlang in dezelfde positie houden zonder daar zelf een bijdrage aan te hoeven leveren, zo kunt u bijvoorbeeld erg gemakkelijk een film bekijken op uw telefoon. Middels een micro USB aansluiting is deze desktop cradle te bevestigen aan uw PC, waardoor u gegevens kunt synchroniseren en uw telefoon kunt opladen nadat u de telefoon in de houder plaatst. De HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S is voorzien van een zilveren kleur en heeft dus een erg stijlvol aanzien.

Specificaties HTC Desktop Cradle CR S470 Desire S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver