HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset

HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset

Met deze HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset heeft u geen last meer van vervelende kabels. Door de bluetooth techonologie kunt u hem zonder kabel koppelen aan uw telefoon zodat u gemakkelijk handsfree kunt bellen, ook voor bellen tijdens het rijden is dit een uitstekende optie. Deze HTC Bluetooth Mono Headset kunt u maar liefst 200 uur achtereenvolgend in standby stand gebruiken of u kunt 6 uur achtereenvolgend bellen. De headset kunt u opladen met de bijgeleverde oplader die u doormiddel van een Micro USB aansluiting aan uw HTC Bluetooth Mono Headset kunt koppelen. De geluidkwaliteit is zeer goed doordat de headset een DSP, noice reduction en echo cancellation bevat. De HTC Bluetooth Mono Headset wordt geleverd in een witte kleur en is van het type ear-in wat betekent dat de headset doormiddel van een oordopje in uw oor bevestigd is. Verder kunt u de headset gebruiken voor iedere telefoon met het juiste type bluetooth en beschikt de headset over A2DP. 

Geschikte telefoons en tablets

De HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties HTC BH M500 Bluetooth Mono Headset

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Connectiviteit

  Draadloos Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 2.1
 • Accu

  Dit is de tijd in minuten dat er gebeld kan worden met het toestel tot de batterij op is. Deze tijd geldt alleen wanneer er verder geen andere functies van de telefoon worden gebruikt. Ook bij sommige headsets, carkits en andere producten kan een spreektijd van toepassing zijn.

  Spreektijd 6 uur minuten

  Dit is de tijd in uren dat een product mee kan op een batterijlading wanneer het product niet gebruikt wordt en op de standby-stand staat.

  Standbytijd 200 uur uur
 • Audio

  Mono/Stereo Mono
  Noise Filtering Ja