HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 White is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 White

HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 White

Deze stijlvolle wit gekleurde HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 is zeer gemakkelijk in gebruik. Door het bedieningspaneel dat aan de headset is bevestigd is het niet meer nodig om uw telefoon uit uw zak te halen. Met het bedieningspaneel kunt het het volume regelen, de telefoon opnemen en uw muziek afspelen. U kunt de headset doormiddel van een clip aan uw kleding bevestigen. Deze HTC Headset is van het type ear-in wat inhoud dat u de oordopjes volledig in uw oor heeft en dus geen last heeft van achtergrond geluiden. De aansluiting van deze HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 is een stereo 3.5 mm, waardoor u de headset voor veel verschillende toestellen kunt gebruiken. Ook beschikt deze HTC Headset over voice dialling.

Specificaties HTC Bedrade Headset 3.5mm RC E190 White

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm