HTC Batterij Legend en Wildfire BA S420

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij Legend en Wildfire BA S420 is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij Legend en Wildfire BA S420

HTC Batterij BA S420

Heeft u een HTC Legend of een HTC Wildfire en is uw huidige accu drastisch aan vervanging toe of heeft u misschien behoefte aan een reserve accu? Dan is deze HTC Batterij BA S420 wellicht een uitstekende keuze voor u. Deze HTC Batterij alleen te gebruiken bij de toestellen HTC Legend en HTC Wildfire door zijn toestelspecifieke eigenschap. De accu heeft een voeding van 1300 mAh, waardoor u gedurende een lange tijd gebruik kunt maken van uw HTC. De HTC Batterij BA S420 is zeer gemakkelijk in gebruik te nemen, doordat de batterij naadloos in uw HTC past.

Specificaties HTC Batterij Legend en Wildfire BA S420

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1300 mAh