HTC Batterij BA S580 Evo 3D

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij BA S580 Evo 3D is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij BA S580 Evo 3D

HTC Batterij BA S580 Evo 3D

Deze HTC Batterij BA S580 Evo 3D is een zeer goede vervanger van de originele accu van de HTC Evo 3D, de twee accus zijn namelijk identiek. De HTC Batterij BA S580 Evo 3D is voorzien van een zwarte kleur en bedraagd een capaciteit van 1520 mAh. Dit houdt maar liefst 480 minuten spreektijd in. Het is een toestelspecifieke accu waardoor de HTC Batterij BA S580 Evo 3D alleen te gebruiken is voor een HTC Evo 3D.  

Specificaties HTC Batterij BA S580 Evo 3D

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1520 mAh