HTC Batterij BA S560 Sensation

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij BA S560 Sensation is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij BA S560 Sensation

HTC Batterij BA S560 Sensation

Deze HTC Batterij BA S560 Sensation is identiek aan de orginele accu van de HTC Sensation. Bent u op zoek naar een vervanger of reserve accu dan is dit de juiste keuze. De accu bevat 1520 mAh wat een speektijd van 495 minuten inhoudt. Bij het in gebruik nemen van de HTC Batterij BA S560 Sensation zijn er geen verdere aanpassingen op uw HTC Sensation nodig. De accu is toestelspecifiek en dus alleen te gebruiken bij een HTC Sensation.

Specificaties HTC Batterij BA S560 Sensation

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1520 mAh