HTC Batterij BA S540 Wildfire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij BA S540 Wildfire S is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij BA S540 Wildfire S

HTC Batterij BA S540 Wildfire S

Deze toestelspecifieke HTC Batterij BA S540 Wildfire S is te gebruiken voor een HTC Wildfire S. Met zijn 1230 mAh is de HTC batterij BA S540 Wildfire S gelijk aan de orginele accu van de HTC Wildfire S en dus een prima vervanger. De accu is een lange achtereenvolgende tijd te gebruiken. Er zijn verder geen veranderingen op uw HTC Wildfire S nodig voor het in gebruik nemen van de HTC batterij BA S540 Wildfire S. De kleur van de accu is zwart.

Specificaties HTC Batterij BA S540 Wildfire S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1230 mAh