HTC Batterij BA S530 Desire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij BA S530 Desire S is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij BA S530 Desire S

HTC Batterij BA S530 Desire S

Is uw oude accu van de HTC Desire S aan vervanging toe of heeft u niet altijd de mogelijkheid om deze op te laden? Dan is de HTC Batterij BA S530 Desire S een uitstekende aanschaf. De HTC batterij BA S530 Desire S is een Li-ion batterij en heeft 1450 mAh aan capaciteit. Dit is hetzelfde aantal mAh als de originele accu van de HTC Desire S. U kunt de HTC batterij BA S530 Desire S direct in gebruik nemen, doordat hij naadloos in uw HTC Desire S past. De kleur van de batterij is zwart en de batterij is toestelspecifiek voor de HTC Desire S. 

Specificaties HTC Batterij BA S530 Desire S

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1450 mAh