HTC Batterij BA S470 Desire HD

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij BA S470 Desire HD is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij BA S470 Desire HD

HTC Batterij BA S470 Desire HD

Heeft u een slecht werkende accu en bent u toe aan een nieuwe accu? Dan is de BA S470 voor de HTC Desire HD wellicht een hele goede keuze voor u. Met deze batterij vervangt u moeiteloos de origineel bijgeleverde accu, waardoor deze overbodig wordt of als extra accu kan dienen. De accusterkte van deze Li-ion accu is 1200 mAh en de accu wordt geleverd in een zwarte uitvoering. De accu is toestelspecifiek en dus alleen te gebruiken indien u een HTC Desire HD heeft.

Specificaties HTC Batterij BA S470 Desire HD

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1200 mAh