HTC Batterij BA S450 Desire Z

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Batterij BA S450 Desire Z is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Batterij BA S450 Desire Z

HTC Batterij BA S450 Desire Z

Deze toestelspecifieke HTC Batterij BA S450 Desire Z is een zeer goede vervanger voor uw oude accu van de HTC Desire Z. De HTC Batterij BA S450 Desire Z is een Li-ion batterij en heeft een capaciteit van maar liefst 1300 mAh. De HTC Batterij BA S450 Desire Z is omgeven met een zwarte kleur en is identiek aan de originele accu van de HTC Desire Z. Zo kunt u de batterij in gebruik nemen zonder enige aanpassingen aan uw telefoon. U kunt de batterij ook gebruiken wanneer u beschikt over een HTC 7 Mozart.

Specificaties HTC Batterij BA S450 Desire Z

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1300 mAh