HTC Autohouder CU S520 Evo 3d

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Autohouder CU S520 Evo 3d is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de HTC Autohouder CU S520 Evo 3d

HTC Autohouder CU S520 Evo 3d

Beschikt u over een HTC Evo 3D telefoon en bent u ten einde raad over hoe u de telefoon kunt gebruiken tijdens het rijden? Dan is deze HTC Autohouder CU S520 Evo 3D een uitstekende oplossing voor u. De HTC Autohouder CU S520 Evo 3D belemmerd u zicht tijdens het rijden niet, maar is dankzij de zuignap bevestiging toch op een overzichtelijke plek aan de voorruit te plaatsen. Zo kunt u zeer gemakkelijk uw telefoon handsfree in gebruik nemen bijvoorbeeld in combinatie met een carkit. De autohouder wordt geleverd met een Micro USB oplader, waardoor u tijdens het rijden uw telefoon op kunt laden. De autohouder heeft een draaifunctie waardoor u de autohouder ook horizontaal in gebruik kunt nemen. De kleur van de HTC Autohouder CU S520 Evo 3D is zwart. U kunt de autohouder alleen gebruiken voor een HTC Evo 3D telefoon, doordat de autohouder speciaal ontworpen is voor deze telefoon.

Specificaties HTC Autohouder CU S520 Evo 3d

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart