HTC Autohouder CU S490 Sensation

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Autohouder CU S490 Sensation is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de HTC Autohouder CU S490 Sensation

HTC Autohouder CU S490 Sensation

De HTC Autohouder CU S490 Sensation is ideaal wanneer u handsfree gebruik wilt maken van de mogelijkheden van uw HTC Sensation. U kunt de autohouder prima gebruiken in combinatie met een carkit en ook kunt u met behulp van deze autohouder nog meer profeit hebben van de navigatiesoftware op uw telefoon. Door de zuignap kunt u de autohouder namelijk aan de vooruit van uw auto bevestigen, waardoor u prima zicht heeft op uw navigatiesoftware. De HTC Autohouder CU S490 Sensation is voorzien van een draaifunctie, waardoor u de autohouder en dus ook uw telefoon in horizontale richting kunt draaien. Door de Micro USB oplader die is toegevoegd aan deze autohouder kunt u uw telefoon tijdens het autorijden opladen. De HTC Autohouder CU S490 Sensation is toestelspecifiek en dus alleen te gebruiken voor de HTC Sensation.

Specificaties HTC Autohouder CU S490 Sensation

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart