HTC Autohouder CU S480 Wildfire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Autohouder CU S480 Wildfire S is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de HTC Autohouder CU S480 Wildfire S

HTC Autohouder CU S480 Wildfire S

Bent u op zoek naar een autohouder voor uw HTC Wildfire S die zeer gemakkelijk in gebruik is? Dan is deze HTC Autohouder CU S480 Wildfire S wellicht een zeer goede keuze voor u. Door zijn draaifunctie en zuignap bevestiging kunt u de autohouder gemakkelijk in uw auto installeren en vervolgens verstellen op de manier die u prettig vindt. De HTC Autohouder CU S480 Wildfire S is zeer goed te gebruiken in combinatie met een carkit of de navigatiesoftware van uw HTC Wildfire S. Zo kunt u optimaal handsfree gebruik maken van uw telefoon. De autohouder is voorzien van een zwarte kleur en een Micro USB oplader. Dankzij de Micro USB oplader die bij de autohouder geleverd wordt kunt u tijdens het autorijden uw HTC Wildfire S opladen. De HTC Autohouder CU S480 Wildfire S is toestelspecifiek en daardoor alleen te gebruiken voor een HTC Wildfire S.

Specificaties HTC Autohouder CU S480 Wildfire S

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart