HTC Autohouder CU S470 Desire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Autohouder CU S470 Desire S is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de HTC Autohouder CU S470 Desire S

HTC Autohouder CU S470 Desire S

Deze HTC Autohouder CU S470 Desire S is zeer geschikt voor het optimaal gebruiken van uw HTC Desire S in de auto. De autohouder is doormiddel van een zuignap aan de vooruit of op het dashboard te bevestigen, waardoor u handsfree gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die de HTC Desire S u biedt. De HTC autohouder vormt een ideale combinatie met een carkit of de navigatiesoftware op uw telefoon. Door de bijgeleverde Micro USB oplader kunt u tijdens het rijden uw HTC Desire S voorzien van voeding, zodat u geen problemen meer heeft met een uitgeschakelde lege telefoon. De kleur van de autohouder is zwart en de autohouder is toestelspecifiek voor de HTC Desire S en is dus alleen te gebruiken voor dit toestel. Door de draaifunctie kunt u de HTC Autohouder CU S470 Desire S ook in horizontale richting draaien.

Specificaties HTC Autohouder CU S470 Desire S

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart