HTC Autohouder CU S460 Incredible S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Autohouder CU S460 Incredible S is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de HTC Autohouder CU S460 Incredible S

HTC Autohouder CU S460 Incredible S

Bent u op zoek naar een stijlvolle autohouder voor uw HTC Incredible S? Dan is deze HTC Autohouder CU S460 Incredible S wellicht iets voor u. Door zijn zwarte kleur en stijlvolle vorm past deze autohouder perfect bij uw HTC Incredible S. De autohouder kunt u aan uw voorruit of dashboard bevestigen doormiddel van een zuignap. Een extra mogelijkheid waarover de HTC Autohouder CU S460 Incredible S beschikt is de draaifunctie , hierdoor kunt u de autohouder ook in horizontale richting kantelen. Dankzij de bijgeleverde Micro USB oplader kunt u tijdens de rit uw HTC opladen doormiddel van de Micro USB poort in uw HTC Incredible S. De autohouder is toestelspecifiek en is dus alleen in gebruik te nemen wanneer u beschikt over een HTC Incredible S. 

Specificaties HTC Autohouder CU S460 Incredible S

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart