HTC Autohouder CU S440 Desire HD

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Autohouder CU S440 Desire HD is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de HTC Autohouder CU S440 Desire HD

HTC Autohouder CU S440 Desire HD

Wilt u snel en gemakkelijk handsfree bellen in de auto? Ga dan voor deze HTC Autohouder CU S440 Desire HD. Door het bijgeleverde speciale netsnoer kunt u doormiddel van één handeling uw bluetooth carkit of bleutooth headset activeren. Het enige wat u hoeft te doen is het speciale netsnoer in uw HTC Desire HD te pluggen, waarna uw telefoon automatisch naar het Car Panel scherm gaat en de verbinding met uw bluetooth carkit of bluetooth headset activeert. Naast het speciale netsnoer wordt er ook een Micro USB oplader (12/24V) bijgeleverd, zodat u tijdens het rijden uw telefoon kunt opladen en niet met een lege accu komt te zitten. De HTC Autohouder CU S440 Desire HD is toestelspecifiek en dus alleen te gebruiken voor een HTC Desire HD. De autohouder heeft een zwarte kleur en is met een zuignap aan uw voorruit of dashboard te bevestigen. Verder beschikt de autohouder nog over een draaifunctie, waardoor u de autohouder ook in horizontale richting kunt draaien.

Specificaties HTC Autohouder CU S440 Desire HD

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart