HTC Audio Adapter 3.5mm HS U350

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Audio Adapter 3.5mm HS U350 is niet meer leverbaar.

Naar alle headsets

Beschrijving van de HTC Audio Adapter 3.5mm HS U350

HTC Audio Adapter 3.5mm HS U350

Geniet meer en vaker van muziek met deze HTC Audio Adapter 3,5mm HS U350. Deze HTC Audio Adapter is van het type ear-in waardoor u optimaal kunt genieten van uw muziek, omdat u geen last heeft van geluiden uit uw omgeving. Voor een meer verantwoorde manier van rijden is het bedieningspaneel dat is bevestigd aan de kabel ideaal. Zo hoeft u niet tijdens het rijden uw telefoon erbij te pakken, maar kunt u met een simpele druk op de knop uw telefoon opnemen of ophangen. Ook is dit bedieningspaneel voorzien van een interne microfoon, zodat u altijd goed verstaanbaar bent. De HTC Audio Adapter is voorzien van een stereo 3,5mm aansluiting en is dus te gebruiken voor alle apparaten met een 3,5mm poort. De kleur van deze stijlvolle HTC Audio Adapter is zwart.

Specificaties HTC Audio Adapter 3.5mm HS U350

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type In ear
  Kabellengte 0 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Mono/Stereo Stereo
  Volumeregeling Ja
 • Verwijderen

  Connector 3.5mm