HTC Accu BA S800 1650 mAh

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De HTC Accu BA S800 1650 mAh is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de HTC Accu BA S800 1650 mAh

HTC Accu BA S800 1650 mAh

 

Niet iedereen heeft tijd genoeg om de mobiele telefoon tussendoor op te laden, in dat geval kan een extra accu een uitweg bieden! Doordat de accu van de HTC Desire X door de gebruiker te verwijderen is kunt u eenvoudig een nieuwe accu installeren. De accu heeft een sterkte van 1650 mAh, dat is de sterkte die de standaard accu van het toestel ook heeft. Eigenlijk kunt u dus 2x zo lang genieten van uw HTC Desire X zonder uw accu op te laden! Ga op pad met de extra accu en u heeft altijd en overal de beschikking over een volle batterij zodat u nooit zonder stroom komt te zitten, wel zo veilig gevoel!

Specificaties HTC Accu BA S800 1650 mAh

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 1650 mAh