HTC 2-Slot USB Autolader CC C300

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de HTC 2-Slot USB Autolader CC C300
Productafbeelding van de HTC 2-Slot USB Autolader CC C300

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto
 • Officiële HTC-lader

Uitgebreide specificaties

De HTC 2-Slot USB Autolader CC C300 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de HTC 2-Slot USB Autolader CC C300

HTC 2-Slot USB Autolader CC C300

Bent u veel onderweg en heeft u niet altijd de tijd om uw telefoon op te laden? Dan is deze HTC 2-Slot USB Autolader CC C300 een ideale uitkomst voor u. Deze autolader kunt u aansluiten op de sigarettenaansteker van uw auto, waardoor u uw telefoon in de auto kunt opladen. De autolader is voorzien van een USB-aansluiting en ook wordt er een USB/Micro USB kabel bijgeleverd. De HTC Autolader beschikt over twee USB-poorten waardoor het mogelijk is om twee toestelen tegelijkertijd op te laden. De autolader is voorzien van een zwarte kleur. Deze oplader is te gebruiken voor verschillende HTC mobiele telefoons, dit zijn de HTC 7 Mozart, de HTC Sensation en de HTC Desire HD.

Specificaties HTC 2-Slot USB Autolader CC C300

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart