How Brands Grow - Byron Sharp

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

55,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de How Brands Grow - Byron Sharp

Altijd al nieuwsgierig geweest naar waarom Belsimpel communiceert zoals we doen? Of hoe Jeroen en Jeroen de explosieve groei van het bedrijf hebben bewerkstelligd? Dit boek biedt volop handige inzichten en kennis in hoe niet alleen bedrijven, maar ook de merken erachter groeien. In een wereld vol vage marketingtaal en hippe experts, helpt Byron Sharp je filteren naar wat nu écht werkt voor je merk. Sharp heeft al complimenten mogen ontvangen van de topmensen achter een aantal van de grootste merken op aarde - wat dacht je van Kelloggs of Coca-Cola? Bovendien is dit boek niet alleen supernuttig voor marketeers, maar voor iederéén: zo leer je zelf ook herkennen hoe je eigenlijk door merken wordt beïnvloed!

Specificaties How Brands Grow - Byron Sharp

 • Algemeen

  Aantal paginas 246
  Taal Engels

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit