Honor Bluetooth Tripod & Selfie Stick AF14 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Honor Bluetooth Tripod & Selfie Stick AF14 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Honor Bluetooth Tripod & Selfie Stick AF14 Black

Honor Bluetooth Tripod & Selfie Stick AF14 Black

Deze Honor-accessoire is een selfiestick en statief in één. Ideaal dus als je graag selfies of groepfoto’s maakt. Via bluetooth verbind je de selfie stick met je telefoon, en kun je het apparaat dus van afstand bedienen. De selfiestok kun je maximaal 46,5 cm uitschuiven en 270 graden draaien.

Naast dat je de Honor Travel Tripod (Wireless) zelf kunt vasthouden, kun je de selfie stick ook op het statief neerzetten. Verder is de Honor-gadget compact en licht van gewicht. Je neemt hem dus makkelijk overal mee naar toe. De houder is geschikt voor smartphones tussen 3.5-inch en 6.5-inch.

Geschikte telefoons en tablets

De Honor Bluetooth Tripod & Selfie Stick AF14 Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Honor Bluetooth Tripod & Selfie Stick AF14 Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-04-24

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart