Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

De Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black

Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black

De Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black is een handige accessoire als u grip wilt krijgen op uw bezigheden gedurende de dag. Dit pakket bestaat uit drie onderdelen: een horloge, een stappenteller en een hartslagmeter. U kunt ze afzonderlijk van elkaar gebruiken, maar zodra u de hartslagmeter en/of de stappenteller aan het horloge koppelt kunt u alle data zien. De stappenteller houdt afstand en snelheid bij en is makkelijk te bevestigen aan uw schoen. Zo is deze accessoire perfect als u vaak een rondje rent en precies wil weten wat de afstand is en hoeveel stappen u gezet heeft. De hartslagmonitor houdt uw hartslag bij en kan bijdragen aan een gezonde leefstijl. Koppel de twee onderdelen aan het horloge en zie meteen of u vandaag al genoeg bewogen heeft! De onderdelen zijn allemaal waterbestendig, zodat een regenbui u er niet van zal weerhouden om te bewegen. 

Geschikte telefoons en tablets

De Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Highgear Axio SDM Running Monitor Watch Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-07-24

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart