High Output Management - Andrew Grove

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

35,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de High Output Management - Andrew Grove

Als je een beetje een druk leven hebt, dan wil je zoveel mogelijk gedaan krijgen in zo min mogelijk tijd. In dit boek biedt Andrew S. Grove je hier handige tips en goed te volgen handvatten voor. Grote namen als Mark Zuckerberg en de Wall Street Journal hebben dit boek al aangeraden, maar ook Belsimpel kan High Output Management van harte aanraden. Niet alleen is dit boek nuttig wanneer je zelf een organisatie managet, maar ook om in je persoonlijke leven meer te doen met minder tijd. Grove zet zijn jarenlange ervaring als co-oprichter van techbedrijf Intel in om je praktische tips aan de hand te doen. Zo leer je een nieuwe manier om niet alleen je werk, maar al je plannen nog effectiever te managen.

Specificaties High Output Management - Andrew Grove

 • Algemeen

  Aantal paginas 243
  Taal Engels

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit