GoPro Hero 4 Silver Music Edition

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Productafbeelding van de GoPro Hero 4 Silver Music Edition
Productafbeelding van de GoPro Hero 4 Silver Music Edition
Productafbeelding van de GoPro Hero 4 Silver Music Edition

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire
 • Universeel te gebruiken

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

541,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de GoPro Hero 4 Silver Music Edition

GoPro Hero 4 Silver Music Edition

Met de GoPro Hero 4 Silver Music Edition kan je je eigen optredens in de studio of op het podium in de hoogste kwaliteit opnemen. Maak prachtige foto’s en video’s en geniet op een later moment terug van optredens van jezelf of van je band. De 12-megapixel actiecamera kan video’s in 4K-kwaliteit met 15 frames per seconden opnemen. 4K-resolutie of Ultra HD is 4x scherper dan 1080p Full HD. Beelden worden dus super scherp opgenomen. De Silver variant van de GoPro Hero 4 beschikt over een display; hierdoor wordt het besturen van de camera of het afspelen van beelden eenvoudiger dan ooit! Dankzij de uitgebreide GoPro software kan je video’s bewerken en ze vervolgens delen via bijvoorbeeld Facebook en YouTube.

Mounts voor instrumenten

Met de GoPro Hero 4 Silver Music Edition worden handige mounts meegeleverd zodat je de camera eenvoudig kunt monteren op je instrument, statief, draaitafel en meer. Op deze manier krijg je bijzondere camerastandpunten en beleef je je optredens op een andere manier. Het verbeterde audiosysteem zorgt ervoor dat het geluid nog beter, voller en helderder klinkt.

GoPro applicatie

Het is mogelijk om vanaf je smartphone of tablet de GoPro Hero 4 Silver Music te bedienen dankzij de handige GoPro app. Via deze applicatie kan je heel simpel instellingen aanpassen, een andere modus kiezen, een opname starten of stoppen en live meekijken met wat je aan het opnemen bent. Je kunt ook eenvoudig bestanden naar je telefoon of tablet sturen, zodat je deze gelijk kunt delen via Facebook, Instagram of e-mail.

Geschikte telefoons en tablets

De GoPro Hero 4 Silver Music Edition is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties GoPro Hero 4 Silver Music Edition

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2014-09-29

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver