Google Pixel Stand

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Google Pixel Stand
Productafbeelding van de Google Pixel Stand
Productafbeelding van de Google Pixel Stand
Productafbeelding van de Google Pixel Stand
Productafbeelding van de Google Pixel Stand

Klanten zijn blij met:

 • Nooit meer zonder stroom
 • Draadloos laden
 • Extra snel opladen

Uitgebreide specificaties

De Google Pixel Stand is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Google Pixel Stand

Google Pixel Stand

Stand en draadloze lader in één

De Google Pixel Stand is de perfecte accessoire voor je Pixel 3 of Pixel 3 XL. De stijlvolle oplader past in elk interieur, en is dus een mooie toevoeging in huis of op kantoor. Draadloos opladen doet de Pixel Stand met maximaal 10 watt.

Google heeft de Pixel Stand handig afgewerkt met een stroef laagje, zodat de lader niet snel verschuift. Ook de voorkant is met een stroef laagje afgewerkt, daarbij is een klein verhoginkje geplaatst. Hierdoor staat je telefoon altijd in een vaste hoek en blijft hij goed zitten.

Slimme draadloze oplader

Naast draadloos opladen biedt de Google Pixel Stand meer slimme functies, hiermee onderscheidt hij zich van de rest. Zo beschikt de lader over een slimme fotolijst waarbij foto’s of albums uit Google Foto’s worden getoond. Je kan zelf instellen welke foto’s dit zijn.

Wanneer je Google Pixel 3 in de Pixel Stand staat, kun je de Assistant dingen vragen door ‘Okay Google’ te zeggen. De functie werkt alleen als je telefoon in het Engels staat. Ook worden app-icoontjes getoond wanneer je notificaties van de desbetreffende app binnen krijgt.

Rustig wakker worden met wake-up light

Heb je de Google Pixel Stand op je nachtkastje staan? Dan is de wake-up light functie superhandig. Gedurende vijftien minuten wordt het scherm van je Pixel 3 steeds feller. En na vijftien minuten zal vervolgens je ingestelde alarmgeluid afgaan. Op welk tijdstip de functie moet starten, kun je zelf instellen.

Ingebouwde USB-C-poort

Aan de onderkant is een USB-C-poort geplaatst. De meegeleverde USB-C-kabel sluit je hier op aan, zodat de draadloze oplader zelf van stroom wordt voorzien. De laadkabel is 1,5 meter lang en heeft aan beide uiteinden een USB-C-connector.

Geschikte telefoons en tablets

De Google Pixel Stand is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Google Pixel Stand

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Stroomvoorziening

  Output 1 Snelladen Ja