Google Daydream View Grey

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Google Daydream View Grey

Klanten zijn blij met:

 • Handige accessoire

Uitgebreide specificaties

De Google Daydream View Grey is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Google Daydream View Grey

Daydream View

Daydream View is de opvolger van Google Cardboard. Het is een relatief goedkope Virtual Reality-headset gemaakt door zoekgigant Google. Door je Google Pixel in de VR-bril te plaatsen kun je optimaal genieten van apps als YouTube en Google Street view in 360 graden. De 3D-ervaring wordt tot stand gebracht door verschillende sensoren in de VR-bril, die reageren op het scherm van je smartphone. Op die manier wordt de 3D-ervaring zo realistisch dat het lijkt of je daadwerkelijk in een film of video zit! Wil jij je favoriete YouTube-filmpjes van dichtbij meemaken? Dan is Google Daydream een echte aanrader!

Afstandsbediening en comfort

Daydream View beschikt over een zacht gezichtskussen, dat gemaakt is van een licht ademend materiaal. Omdat het gezichtskussen uitneembaar is kun je het heel gemakkelijk wassen. De ervaring wordt dus niet alleen realistischer maar ook een stuk comfortabeler. Deze comfort wordt nog meer vergroot door de afstandsbediening die bij de Daydream View wordt meegeleverd. Je hoeft de headset nu namelijk niet meer aan te raken om hem te bedienen. De controller kan gebruikt worden om muziek harder en zachter te zetten, maar ook als bijvoorbeeld een stuurtje of golfclub in de Android-games die Daydream-Ready zijn.

Geschikt voor

Op dit moment is Daydream View alleen Daydream-Ready voor de Google Pixel en Pixel XL.

Specificaties Google Daydream View Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2016-10-04

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs