Google Chromecast

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Google Chromecast is niet meer leverbaar.

Naar alle gadgets

Beschrijving van de Google Chromecast

Google Chromecast

Met de Google Chromecast kun je vanaf je telefoon, tablet of laptop apps als Spotify, Netflix en YouTube streamen naar je tv. De Chromecast werkt met iPhone, iPad, Android-telefoon en -tablets, Mac- en Windows-laptops en Chromebooks. Vanaf de bank kun je dus gemakkelijk een video laten zien, een film of serie kijken en muziek luisteren. Ideaal voor een avondje thuis!

Eenvoudig media streamen naar je tv

Het gebruik van de Google Chromecaset werkt heel simpel. Het apparaatje heeft een HDMI-connector, die je aansluit op de HDMI-poort van je tv. Via wifi (met 5GHz wifi-ondersteuning) staat de compacte mediaspeler in verbinding met alle apparaten. Via de Google Home app voor iOS en Android kun je bovendien makkelijk apps die Chromecast ondersteunen bedienen. Het apparaat zelf laad je op via de meegeleverde micro-USB-kabel die je aansluit op een USB-poort.

Geschikte telefoons en tablets

De Google Chromecast is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Google Chromecast

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-10-02

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart