Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White

Klanten zijn blij met:

 • Opladen in de auto

Uitgebreide specificaties

De Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White

Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White

De Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White is je beste vriend voor onderweg. Je telefoon opladen terwijl je in de auto zit was nog nooit zo snel. Met een output van maarliefst 2.1A laad je je Apple-product razendsnel op. Deze autolader heeft een Lightning-stekker en is dus compatibel met onder andere de iPhone 5/5S, iPhone 6/6S en iPhone 6 Plus/6S Plus. Ook de iPad 4, iPad Pro, iPad Air/Air 2, iPad Mini/Mini 2/Mini 3 en Mini 4 zijn geschikt voor deze oplader. Met een kabellengte van 1.5 meter zit deze lader nooit in de weg en kun je je smartphone of tablet op een comfortabele plek neerleggen. Deze lader is natuurlijk voorzien van een officiele MFI (Made for iPod, iPhone, iPad) licentie. 

 

Specificaties Gecko Snelle Autolader Apple Lightning 2.1A White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Autolader

  De kleur van het product.

  Kleur Wit