Gecko Profile Gloss Case Apple iPhone 5/5S White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Gecko Profile Gloss Case Apple iPhone 5/5S White

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Gecko Profile Gloss Case Apple iPhone 5/5S White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Gecko Profile Gloss Case Apple iPhone 5/5S White

Gecko Profile Gloss Case Apple iPhone 5/5S White

AMet Gecko heeft u de ideale partner gevonden om uw Apple iPhone 5 of iPhone 5S te beschermen. Gecko biedt meteen twee producten aan zodat u ongestoord aan de slag kunt met uw favoriete toestel zonder dat u bang hoeft te zijn dat u  de mobiele telefoon beschadigt. Het ene product is een stevige beschermcase voor het toestel die doordat het een piano gloss afwerking heeft een veilige opbergplaats biedt voor uw toestel. Met deze case is de achterkant van het toestel beschermd, de voorkant nog niet. Gelukkig biedt Gecko ook hier de oplossing voor, u krijgt namelijk een screenprotector mee zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de voorkant. Lang genieten van een onbeschadigde iPhone 5S of iPhone 5, wie wil dat nou niet!

Specificaties Gecko Profile Gloss Case Apple iPhone 5/5S White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Plastic

  De kleur van het product.

  Kleur Wit