Garmin Vivosmart 4 Black S/M

Nog geen reviews

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M
Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M
Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M
Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M
Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M
Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M
Productafbeelding van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, hartslag, slaap, snelheid, stappen en trappen
 • Batterijduur: 7 dagen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 99,99

91,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Garmin Vivosmart 4 Black S/M tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Garmin Vivosmart 4 Black S/M

Garmin Vivosmart 4 Black S/M

De Garmin Vivosmart 4 is een slanke activity tracker waarmee je veel verschillende sporten kunt meten. Hierbij houdt het apparaatje de afstand, snelheid, hartslag en nog meer bij, zodat je precies kunt nakijken hoe het is gegaan. Ook kun je ’s nachts je slaapritme bijhouden.

Ook is hij waterdicht, zodat je hem kunt gebruiken tijdens het zwemmen en om kunt houden bij het douchen. De batterij gaat tot 7 dagen mee, dus je kunt de hele week je gezondheid tracken. Via trillingen wordt je gewaarschuwd over meldingen van je smartphone.

Houd je sportactiviteiten bij

Als je tijdens het sporten graag gegevens zoals de afstand en de snelheid wilt bijhouden dan kun je daar deze Vivosmart 4 voor gebruiken. Je kunt dit handmatig aanzetten maar als je dit vergeet detecteert hij ook automatisch je fiets of wandeltocht. Met connected GPS kun je via je telefoon ook je route bijhouden.

Dagelijkse bewegingen

Ook als je niet aan het sporten bent houdt dit apparaatje het één en ander bij. Zo kun je inzien hoeveel stappen je zet op een dag. Ook je stressniveau wordt gemeten waarbij je een Relax Reminder ontvangt als het te hoog is. ’s Nachts wordt je slaapritme bijgehouden.

Altijd online

Niet alleen kun je van alles meten tijdens je workout. Ook komen meldingen van je telefoon, zoals berichten en inkomende oproepen, komen binnen op de Vivosmart 4 Black S/M. Ook bedien je je muziek met het apparaatje. Zo hoef je niet voor alles je telefoon te pakken.

Slank ontwerp

Dit veelzijdige apparaatje is fijn om te dragen door het slanke en stijlvolle ontwerp. Zo kun je hem in elke situatie blijven dragen. Het schermpje is een OLED-paneel die ook in de zon goed afgelezen kan worden. Deze variant komt met een small/medium bandje.

Geschikte telefoons en tablets

De Garmin Vivosmart 4 Black S/M is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Garmin Vivosmart 4 Black S/M

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat S/M
  Informatie weergave Notificaties, Ontvangen berichten
  Maximale polsomtrek 18.8 cm
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 12.2 cm
  Type Kunststof Siliconen
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.71 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 128x48 pixels
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 168 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0, iOS 10
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Cadanssensor Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja