Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey

0 sterren
Nog geen reviews
Online: 5-7 werkdagen
Winkels: 5-7 werkdagen
Productafbeelding van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey
Productafbeelding van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey
Productafbeelding van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey
Productafbeelding van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey
Productafbeelding van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey
Productafbeelding van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey

Klanten zijn blij met:

 • 1.3 inch touchscreen
 • Flexibele band van siliconen
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 299,99

281,95

5-7 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey

Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey

De Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey is een stoere en stijlvolle smartwatch met veel mogelijkheden op het gebied van sport. Je kunt je sportactiviteiten gedetailleerd bijhouden, zoals de afgelegde afstand en duur. Ook komen meldingen van je telefoon binnen op het horloge, dus je mist nooit een berichtje.

Daarnaast houdt hij ook je slaapfases bij, zodat je de kwaliteit van je nachtrust kunt inzien. Muziek kun je erop downloaden, zodat je ook tijdens een hardloopronde je favoriete nummers kunt luisteren! De accu gaat tot 8 dagen mee, dus je hebt er lang plezier van.

Sportactiviteiten tracken

Als sportliefhebber kun je veel doen met dit horloge. Zo kun je van verschillende sporten je route, afstand en snelheid bijhouden. Dit kan voor hardlopen en fietsen, maar ook minder standaard activiteiten zoals golfen, roeien en skiën. Met de ingebouwde GPS heb je niet je telefoon nodig om de route bij te houden.

Verder kun je met deze smartwatch ook andere bewegingen meten. Hij houdt bijvoorbeeld bij hoe veel stappen je op een dag zet, en hoeveel verdiepingen je omhoog bent gegaan. Gedurende de nacht worden de slaapfases waarin je je bevindt gemeten, zodat je de kwaliteit van nachtrust kunt inzien.

Meldingen inzien

Op deze Garmin-smartwatch komen meldingen van je telefoon binnen. Zo kun je snel inzien wat voor mail, appje of andere notificatie je hebt gekregen. Ook kun je via Spotify je muziek regelen én downloaden, zodat je zonder je smartphone muziek kunt luisteren.

Batterijcapaciteit voor de hele week

Je hoeft niet bang te zijn dat de accu van deze fitnesstracker snel leeg gaat. De batterij gaat namelijk tot 8 dagen mee, dus je kunt er sowieso een week mee vooruit! Dit is fijn, want zo heb je naast je smartphone en andere elektronica niet nog een apparaat die vaak opgeladen moet worden.

Geschikte telefoons en tablets

De Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Garmin Vivoactive 4 Silver/Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2019-09-05

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Grijs
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Vorm scherm Rond

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 50.5

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 2.3

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 45.1

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 45.1

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12.8
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.3

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 260x260
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Nee
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja
 • Veiligheidsfeatures

  IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

  IP certificering 5 ATM