G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White

G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White

G-Cube biedt precies dat waar consumenten op zitten te wachten, namelijk een goede kwalteit en een lage prijs.  Door de vele handigheidjes weet u zeker dat u goud in handen heeft, met de ergonomische vormgeving kunt u de hoofdtelefoon voor lange tijd dragen zonder dat u last krijgt van het dragen van de hoofdtelefoon. Ook kunt u in lawaaierige omgevingen toch nog optimaal genieten van uw favoriete nummers aangezien de zacht lederen oorkussens omgevingsgeluid uitsluiten. De bas van de G-Cube is fantastisch, zo geniet u 100% van uw muziek!

Geschikte telefoons en tablets

De G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 120 cm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Wit
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 105 dB