G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen

Uitgebreide specificaties

De G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black

G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black

De G-Cube hoofdtelefoons zijn in korte tijd erg populair geworden en niet zonder reden. De relatief lage prijs en de goede kwaliteit aan geluid die de accessoire produceert is het geen wonder dat men de hoofdtelefoons waardeert. De Signature Dual Mode Stereo Headphones zijn gemakkelijk af te stellen op uw gemak, de zacht lederen oorkussen sluiten hinderlijk omgevingsgeluid uit en het geheel is ergonomisch vormgegeven waardoor u optimale draagcomfort ervaart. Ervaar zelf wat G-Cube voor u te bieden heeft! Verder zorgen de 40mm drivers ervoor dat de accessoire een krachtige bas heeft en goede mid-range tonen produceert.

Geschikte telefoons en tablets

De G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties G-Cube Signature Dual Mode Stereo Headphones Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Gesloten
  Kabellengte 120 cm cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 105 dB