Freakonomics - Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

Nog geen reviews
Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Verkoopprijs

24,95

Voor 23:30 uur besteld,
morgen gratis in huis

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Freakonomics - Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

Freakonomics ataat al jaren in allerlei best-sellerlijsten en met goede reden: niet alleen is Steven D. Levitt een bijzonder goed econoom, maar hij kan ook ontzettend goed schrijven. Freakonomics is niet een droog boek over economie, maar plaatst economische zaken in een context die je misschien niet direct ziet aankomen. En dat maakt dat Freakonomics niet alleen een erg nuttig boek is, maar ook ontzettend leuk om te lezen. Levitt heeft onder andere de prijs voor de invloedrijkste econoom onder de veertig gewonnen, en Freakonomics heeft fantastische reviews gekregen, van de Volkskrant tot de New York Times. Dit boek is een must-read voor iedereen die nieuwsgieris is naar hoe sociale en economische omstandigheden ons dagelijks leven vormen.

Specificaties Freakonomics - Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner

 • Algemeen

  Aantal paginas 256
  Taal Nederlands

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur wit