Fitbit Versa 2 Red

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Fitbit Versa 2 Red
Productafbeelding van de Fitbit Versa 2 Red
Productafbeelding van de Fitbit Versa 2 Red
Productafbeelding van de Fitbit Versa 2 Red
Productafbeelding van de Fitbit Versa 2 Red

Klanten zijn blij met:

 • 1.34 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

189,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Versa 2 Red alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Versa 2 Red in huis.

Beschrijving van de Fitbit Versa 2 Red

Met de Fitbit Versa 2 Red kun je mode en sport met elkaar combineren. Deze fitness tracker spoort je aan om meer te bewegen en ziet er stylish uit door de premium afwerking. Deze Fitbit smartwatch houdt bij hoeveel je beweegt, hoeveel je verbrand, wat je hartslag is en houdt je slaap bij. Een echte stok achter de deur voor een gezondere lifestyle!

Sporten zonder telefoon

Hoe fijn is het dat je tijdens het sporten niet meer afgeleid raakt door je telefoon? Als je gaat fitnessen buiten de deur is deze Fitbit Versa 2 Red onwijs handig. Hij is namelijk waterdicht en je er tot wel 300 nummers aan muziek op kwijt. Je verbindt je hoofdtelefoon of oordopjes eenvoudig via bluetooth met je horloge. 

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Uitgebreide slaapmeting

Naast dat deze Fitbit-smartwatch ideaal is voor het tracken van je sportactiviteiten, is hij net zo nuttig tijdens je rustperiodes. Hij beschikt over een uitgebreide slaapmodus, die de verschillende slaapfases gedurende de nacht bijhoudt. Ook geeft de Fitbit App je tips over hoe je je slaapritme verbetert.

Uitgebreide sportmetingen

Deze Fitbit Versa 2 Red is niet alleen voor op het droge, maar je kunt er ook prima een dagje zwemmen. Hij is namelijk waterbestendig tot 50 meter! Alle gezwommen afstanden worden netjes bijgehouden. Houd je telefoon trouwens wel in de buurt, want de tracker gebruikt de GPS-sensor van je smartphone om de afstanden bij te houden.

Dus ga je liever buiten een rondje hardlopen? Dan kun je je telefoon beter wel meenemen, want deze fitnesstracker heeft ook GPS nodig voor het meten van je gelopen route en snelheid! Het horloge heeft in totaal voor meer dan 20 sporten een aparte sportmodus, zoals voor fitness, yoga of vechtsporten.

Modieus en sportief tegellijk

Lijkt zo’n fitness tracker je wel wat, maar vind je ze niet visueel aantrekkelijk? Dat is verleden tijd. Een fitness smartwatch is tegenwoordig niet meer alleen puur praktisch, hij kan er ook prima mooi uit zien! Met een stylish design en een premium afwerking loop je er strak bij. De Fitbit Versa 2 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus als rood niet jouw kleur is, dan heb je ook keuze uit andere kleuren.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Versa 2 Red is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Versa 2 Red

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2020-05-19

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Horlogeband - Breedte 24 mm
  Horlogeband - Sluiting Klassiek (gespsluiting)
  Horlogeband - Type Standaard
  Informatie weergave Caller ID, Ontvangen berichten
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Minimale polsomtrek 14 cm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Outdoor, Wandelen, Zwemmen
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium
  Wekker Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Rood

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 40 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 39.8 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 40.5 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 12.2 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0
  Contactloos betalen Ja
  Contactloos betalen - Dienst Fitbit Pay

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Beeldscherm

  Altijd-aan display Ja

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype AMOLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.34 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x240 pixels
  Kleurenscherm Ja

  Krasbestendige schermen zijn beter beschermd tegen krassen dan normale schermen. Desondanks zijn krassen nooit volledig te voorkomen.

  Krasbestendig scherm Gorilla Glass
  Vorm scherm Gebogen
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 165 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 96 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Bediening

  Muziekbediening Ja
  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja