Fitbit One Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Fitbit One Black
Productafbeelding van de Fitbit One Black
Productafbeelding van de Fitbit One Black
Productafbeelding van de Fitbit One Black
Productafbeelding van de Fitbit One Black
Productafbeelding van de Fitbit One Black
Productafbeelding van de Fitbit One Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap, stappen en trappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Fitbit One Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Fitbit One Black

Fitbit One Black

De Fitbit One Black is een smarttracker waarmee je moeiteloos je levensstijl bijhoudt. Door het superkleine en superlichte design merk je bijna niet dat je de tracker draagt, en houd je ondertussen moeiteloos zowel je activiteiten als je slaap bij. Met de simpele clip kun je de One gemakkelijk aan je kleding bevestigen. Mocht je dat toch onprettig vinden, dan kun je de tracker volgens de fabrikant ook in je broekzak stoppen, zonder enig verlies van nauwkeurigheid.

Alles in één

De Fitbit One Black is een alles-in-één-tracker. Je kunt dus je activiteiten bijhouden zoals het aantal gelopen stappen, verbrande calorieën, en geklommen verdiepingen. De One kan daarnaast ook je slaap tracken. Hiervoor wordt een aparte polsband meegeleverd, waarmee je de tracker comfortabel om je arm kunt dragen wanneer je slaapt. Je kunt zo een gebalanceerde levensstijl bijhouden door activiteiten en slaap overzichtelijk op elkaar aan te laten sluiten. Bovendien hoeft de Fitbit One gemiddeld slechts eens in de 10 dagen opgeladen te worden, dus je hoeft geen moment te missen.

Overal inzicht

De informatie die door je Fitbit One Black wordt bijgehouden kun je simpel bekijken op het OLED-display. Je weet dus direct waar je aan toe bent, en of je bijvoorbeeld beter de lift, of de trap kunt nemen. Voor meer gedetailleerde informatie kun je de One via Bluetooth synchroniseren met je smartphone, zodat je altijd een nauwkeurig overzicht van je activiteiten bij je hebt.

Specificaties Fitbit One Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3, Windows Phone 8.1, iOS 7.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Hoogtemeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja