Fitbit Luxe Zilver Roze Band

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zilver Roze Band
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zilver Roze Band
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zilver Roze Band
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zilver Roze Band

Klanten zijn blij met:

 • Meet hartslag
 • Batterijduur: 5 dagen
 • Waterdicht (5 ATM)
 • Verwisselbare band

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

148,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Luxe Zilver Roze Band alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Luxe Zilver Roze Band in huis.

Beschrijving van de Fitbit Luxe Zilver Roze Band

Ben jij op zoek naar een fitness-tracker die je een goed beeld geeft van je gezondheid? Deze Fitbit Luxe Zilver met een grijze band meet jouw hartslag, stappen en calorieverbranding. Op basis van deze gegevens krijg jij uitgebreide analyses van je gezondheid!

Hoef je nou helemaal geen grote analyses van je lichaam, maar ben je wel op zoek naar een stijlvol horloge dat je stappen meet? Dan is de Fitbit Luxe misschien ook wat voor jou! De Zilveren kast met grijze bandje zorgt voor een premium uitstraling.

Weten hoe je lichaam er voor staat

Deze Fitbit Luxe meet aan de hand van allerlei sensoren jouw fysieke gezondheid zodat je een goed weet hoe je lichaam er voor staat. De hartslagmeter meet bijvoorbeeld continu jouw hartslag waardoor je een goed overzicht krijgt van je hartritme!

Meer dan een fitness-tracker

Naast het meten van jouw gezondheid is deze activity-tracker ook gewoon te gebruiken als horloge! Je kiest zelf je persoonlijke wijzerplaat uit een groot assortiment van Fitbit. Daarnaast zie je notificaties en inkomende oproepen van je telefoon op het horloge verschijnen.

Lange accuduur

De Fitbit Luxe heeft een batterij die tot wel 5 dagen mee gaat op één acculading. Je hoeft hem dus niet elke dag af te doen om hem aan de oplader te leggen. Ook neem je deze fitness-tracker gerust mee op een weekendje weg zonder over de batterij in te zitten!

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Luxe Zilver Roze Band is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Luxe Zilver Roze Band

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Caller ID, Datum, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 14 cm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal RVS

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.76 inch
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 80 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 7.0, iOS 12
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja