Fitbit Luxe Goud Witte Band

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Fitbit Luxe Goud Witte Band
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Goud Witte Band
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Goud Witte Band
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Goud Witte Band

Klanten zijn blij met:

 • Meet hartslag
 • Batterijduur: 5 dagen
 • Waterdicht (5 ATM)
 • Verwisselbare band

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

148,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Luxe Goud Witte Band alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Luxe Goud Witte Band in huis.

Beschrijving van de Fitbit Luxe Goud Witte Band

Wil jij precies weten hoe je lichaam er voor staat? Met deze Fitbit Luxe in het goud krijg je uitgebreid inzicht in je sportieve prestaties, slaap en je gezondheid! Daarnaast is deze gouden smartwatch een echte eye-catcher!

De Fitbit Luxe is niet alleen maar voor echte sportschool fanaten, maar voor iedereen die een beetje informatie over zijn fysieke gezondheid wil. De analyses worden op een overzichtelijke manier weergegeven via het scherm, of op je telefoon via de Fitbit app!

Inzicht in je gezondheid

Deze Fitbit Luxe meet continu jouw hartslag om hier vervolgens een uitgebreide analyse op te doen. Je bekijkt bijvoorbeeld na een fanatieke workout precies hoeveel calorieën je hebt verbrand en wat je hartritme was tijdens het sporten.

Niet alleen voor sport

Een Fitbit Luxe is niet alleen bedoelt voor fanatieke sporters, maar voor iedereen. Je draagt hem namelijk ook gewoon als horloge! Je kiest zelf jouw favoriete wijzerplaat uit een ruime collectie. Ook krijg je notificaties van je telefoon op het scherm te zien.

Accuduur van 5 dagen

Deze Fitbit Luxe gaat lekker lang mee waardoor je hem niet snel op hoeft te laden. Als je hem dag en nacht om hebt gaat hij wel 5 dagen mee! Zo weet je zeker dat hij niet zomaar leeg is in het midden van je workout, of tijdens je weekendje weg.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Luxe Goud Witte Band is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Luxe Goud Witte Band

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Caller ID, Datum, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 14 cm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal RVS

  De kleur van het product.

  Kleur Goud
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.76 inch
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 80 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 7.0, iOS 12
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja