Fitbit Ionic Black/Grey

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Fitbit Ionic Black/Grey
Productafbeelding van de Fitbit Ionic Black/Grey

Klanten zijn blij met:

 • 1.42 inch touchscreen
 • Flexibele band van kunststof
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

258,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Ionic Black/Grey alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Ionic Black/Grey in huis.

Beschrijving van de Fitbit Ionic Black/Grey

Fitbit Ionic Black/Grey

Fitbit Ionic Black/Grey is een goede smartwatch als je op zoek bent naar een smartwatch die al je bewegingen bij houdt. Hierdoor is hij uitermate geschikt om te dragen bij het sporten, maar ook gewoon overdag. Je krijgt er namelijk ook alle notificaties van je smartphone op binnen en kunt oproepen aannemen of afwijzen.

Deze Fitbit smartwatch hoef je maar eens in de 5 dagen op te laden. Dat betekent dat je dus ook elke nacht je slaapritme kunt meten. Als de batterij leeg is, is hij in twee uur weer helemaal opgeladen. Naast je slaapritme meet de smartwatch ook al je bewegingen, van hardlopen tot fietsen en van traplopen tot zwemmen. Al je activiteit wordt daarnaast opgeslagen in de Fitbit App op je telefoon!

Waterdicht, dus zwemmen is geen probleem

Je houdt deze Fitbit Ionic ook gewoon om tijdens het zwemmen. Hij meet dan je hartslag, verbrande calorieën en het aantal gezwommen baantjes. Ook als je niet van plan was om de smartwatch in het zwembad te gebruiken is het handig dat hij waterdicht is. Je hoeft je geen zorgen te maken over de regen.

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Altijd weten waar je bent met GPS

De Ionic Black/Grey heeft een ingebouwde GPS. Dit betekent dat je niet altijd je telefoon mee hoeft te nemen om je hardlooprondje op te meten. Ook heb je daardoor altijd inzicht in je huidige en gemiddelde snelheid. Daarbij maakt het niet uit of je fietst of rent.

Nooit zonder muziek

De deur uit voor een training, dat doe je niet zonder muziek. Met de Ionic hoeft dat ook niet. Je hebt je muziek namelijk altijd bij je. Verbind Bluetooth-headset met het slimme horloge en je bent klaar om te gaan. Zo heb je altijd de juiste beats voor jouw perfecte work-out bij je.

Hartslag meten en meer

Deze zwarte smartwatch meet je hartslag via een sensor aan de achterkant van de kast. Deze zit dus meteen op je pols. Hij laat je hartslag zien, maar ook de hartslagzone waarin je zit. Dat komt van pas als je graag de intensiteit van je inspanning wilt meten. Naast je hartslag meet dit horloge ook je afgelegde afstand, je stappen en je verbrande calorieën.

Zeker weten dat je goed geslapen hebt

Door de slaaptracker in dit horloge kun je elke ochtend nog eens zien of je echt zo goed hebt geslapen als je dacht. Je ziet niet alleen hoelang je sliep, maar ook wanneer je wakker was en wanneer je in welke slaapfase zat. Handige informatie, als je je slaapkwaliteit wilt verbeteren.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Ionic Black/Grey is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Ionic Black/Grey

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2020-05-19

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Horlogeband - Sluiting Klassiek (gespsluiting)
  Horlogeband - Type Standaard
  Informatie weergave Caller ID, Notificaties, Ontvangen berichten, Oproepen accepteren / weigeren
  Maximale polsomtrek 20.6 cm
  Meldingstype Melding op scherm
  Minimale polsomtrek 14 cm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterdicht (IP-x8)
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Outdoor, Wandelen, Zwemmen
  Materiaal band Kunststof
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 45 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Engels

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 29.2 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 21 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0
  Contactloos betalen Ja
  Contactloos betalen - Dienst Fitbit Pay

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
  GPS ingebouwd Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 2500 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.42 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 348x250 pixels
  Kleurenscherm Ja

  Krasbestendige schermen zijn beter beschermd tegen krassen dan normale schermen. Desondanks zijn krassen nooit volledig te voorkomen.

  Krasbestendig scherm Gorilla Glass
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Bediening

  Muziekbediening Ja
  Zelfstandige muziekspeler Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Beklommen traptreden Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter Ja
  Hoogtemeter type Barometer
  Slaapmonitor Ja
  Snelheidssensor Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja