Fitbit Inspire HR Purple

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

99,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Inspire HR Purple alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Inspire HR Purple in huis.

Beschrijving van de Fitbit Inspire HR Purple

Fitbit Inspire HR Purple

De Fitbit Inspire HR Purple is een fitness tracker waarmee je de hele dag je activiteiten kan bijhouden. Denk aan je dagelijkse stappen, je hartslag en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Zelfs als je niet aan het bewegen bent komt deze Fitbit van pas aangezien je slaap ook gemonitord wordt! Alles wordt handig weergegeven in de app van Fitbit, dus als je weer een ochtend hebt gezwommen wordt dit gelijk in de app zichtbaar. De verbinding met de Fitbit en je telefoon is super simpel te maken en kan bijna met elke smartphone.

Als je vaak vergeet dat je weer even moet bewegen heeft deze Fitbit Inspire de perfecte functie voor je: als je wilt word je elk uur eraan herinnerd dat je weer even moet bewegen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de Fitbit vaak moet opladen aangezien deze tot 5 dagen mee gaat, ook is de accu weer volgeladen binnen 2 uur! Je hoeft tijdens het sporten ook geen belangrijke meetings, berichtjes of belletjes te missen aangezien deze melding op de Fitbit worden laten zien met een trilling.

Eindeloos bewegen

Omdat deze Fitbit fitness tracker de hele dag al je activiteiten bijhoudt en terugkoppelt naar de App krijg je steeds beter inzicht in hoe goed je bezig bent met bewegen. De Fitbit is geschikt voor veel verschillende sportende mensen, of je nou bezig bent met zwemmen, hardlopen, wandelen, fietsen of fitness. Ook kan je bewegingsopdrachten kiezen waarbij je een doel krijgt die je ‘moet’ halen, dus ook als je niet goed weet hoe je het sporten wilt aanpakken is er genoeg hulp! 

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Uitgebreide slaapmeting

Naast dat deze Fitbit-activity tracker ideaal is voor het tracken van je sportactiviteiten, is hij net zo nuttig tijdens je rustperiodes. Hij beschikt over een uitgebreide slaapmodus, die de verschillende slaapfases gedurende de nacht bijhoudt. Ook geeft de Fitbit App je tips over hoe je je slaapritme verbetert.

Bereikbaar blijven tijdens het sporten

Tijdens het sporten kan je natuurlijk niet continue op je telefoon blijven kijken, Fitbit heeft hieraan gedacht en ervoor gezorgd dat je nooit een melding hoeft te missen! Je krijgt namelijk gewoon een melding van je berichten, kalender en inkomende gesprekken. Ook hoef je niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te zitten aangezien deze tot 5 dagen meegaat. Na deze 5 dagen is de Fitbit fitness-tracker na 2 uur aan de oplader alweer 100% klaar voor gebruik!

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Inspire HR Purple is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Inspire HR Purple

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Accustatus, App-informatie, Caller ID, Datum, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Meldingstype Geluidsmelding, Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 14 cm
  Type Kunststof Siliconen
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fitness, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Wekker Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Paars
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.72 inch
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0, iOS 9.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja