Fitbit Inspire HR Black

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

99,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Inspire HR Black alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Inspire HR Black in huis.

Beschrijving van de Fitbit Inspire HR Black

De Fitbit Inspire HR Zwart is een activiteitentracker uit de basisklasse. Hij kan onder andere je hartslag meten waarmee je inzicht krijgt in statistieken. Omdat hij je hartslag kan aflezen, kan hij ook je slaap bijhouden. Zo kan hij een bepaalde bedtijd voor je suggereren. 

Ook is het mogelijk om je workout te tracken, zoals hardlopen, fietsen of fitness. Hiervan worden verschillende elementen in kaart gebracht, zoals de duur, afstand en snelheid. VIa de Fitbit App op je smartphone kun je uitgebreide rapportages inzien hiervan.

Stappenteller en nog veel meer

De Fitbit Inspire HR is meer dan een activiteitentracker: zoals de naam al zegt, wil hij je inspireren. Daarom heb je inzicht in het aantal stappen dat je zet, de actieve minuten die je op een dag hebt gemaakt, de afstand die je hebt afgelegd en het aantal calorieën dat je met al deze activiteiten hebt verbrand.

Zo wil Fitbit je stimuleren om gezond te leven en dat ook te blijven doen. Ook herkent hij automatisch verschillende workouts, zoals hardlopen. Zo hoef je dat zelf niet handmatig aan te geven voordat je van start wilt gaan.

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Uitgebreide slaapmeting

Naast dat deze Fitbit-activity tracker ideaal is voor het tracken van je sportactiviteiten, is hij net zo nuttig tijdens je rustperiodes. Hij beschikt over een uitgebreide slaapmodus, die de verschillende slaapfases gedurende de nacht bijhoudt. Ook geeft de Fitbit App je tips over hoe je je slaapritme verbetert.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Inspire HR Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Inspire HR Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Caller ID, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 14 cm
  Type Kunststof Siliconen

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fitness
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.72 inch
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja