Fitbit Inspire Black

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

69,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Inspire Black alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Inspire Black in huis.

Beschrijving van de Fitbit Inspire Black

Als je op zoek bent naar een instap fitness tracker, kijk dan ook zeker eens naar de Fitbit Inspire. Deze smartband helpt je met gezonder leven en maakt tegelijkertijd je leven ook een stuk makkelijker! Zo laat hij notificaties van je telefoon zien op het scherm, dat is best handig tijdens het sporten want dan hoef je niet je telefoon te pakken.

Fitness tracker met veel sensoren

Deze activity tracker helpt je bij van alles tijdens het dagelijks leven. Het begint natuurlijk bij slaap; en ook daar helpt de Fitbit Inspire bij! Hij beschikt over een uitgebreide slaapmodus, die de verschillende slaapfases gedurende de nacht bijhoudt. Ook geeft de Fitbit App je tips over hoe je je slaapritme verbetert.

Stappen tellen is natuurlijk een peuleschil voor deze Fitbit Inspire, hij doet nog veel meer! Zo houdt hij je hartslag bij via de optische hartslagmeter en kan hij je ook vertellen hoeveel calorieën je hebt verbrand of hoeveel meter je hebt afgelegd vandaag. Leuke inzichten die je kunnen helpen bij gezonder worden.

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Zwemmen met je activity tracker?

De Fitbit Inspire is waterdicht en dus kun je hem ook gebruiken tijdens het zwemmen. Kijk hier wel een beetje mee uit: apparaten zijn niet gemaakt om samen te werken met water dus als je het zonder kunt is dat beter. Hij kan wel je zwemsnelheid en zwemafstand meten.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Inspire Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Inspire Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Caller ID, Notificaties, Ontvangen berichten
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Minimale polsomtrek 14 cm
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band Ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.72 inch
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 6.0, Android 7.0, Android 8.0, Android 9, iOS 8.0, iOS 8.1, iOS 8.2, iOS 9.0, iOS 10, iOS 11, iOS 12
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja