Fitbit Flex Slate

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Fitbit Flex Slate
Productafbeelding van de Fitbit Flex Slate
Productafbeelding van de Fitbit Flex Slate
Productafbeelding van de Fitbit Flex Slate
Productafbeelding van de Fitbit Flex Slate

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Fitbit Flex Slate is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Fitbit Flex Slate

Fitbit Flex Slate

De Fitbit Flex Slate in stijlvol donkergrijs is een fitnesstracker waarmee je niet alleen je activiteiten bijhoudt, maar ook je slaap. Doordat de smartband een batterijduur van meerdere dagen heeft, kun je de Fitbit Flex ook tijdens je slaap omhouden, om zo de duur en de kwaliteit van je slaap bij de houden. Een goede nachtrust is immers essentieel voor een gezonde levensstijl.

Stijlvol

Het design van de Fitbit Flex Slate is niet alleen stylish, maar daarnaast ook bijzonder functioneel. De band is beschikbaar in twee verschillende maten, waarmee je er zeker van bent dat de smartband goed aansluit op je pols. Fitbit biedt bovendien de optie om het design nog verder op je eigen smaak af te stemmen met accessoires van Tory Burch. De armband is gemaakt van kunststof en rubber waardoor hij comfortabel om je pols zit, en makkelijk is schoon te houden.

Functioneel

Naast het slanke design is de Fitbit Flex Slate ook bijzonder functioneel. Naast het bijhouden van je slaap is de smartband uitgerust met de bekende opties om je stappen, verbrande calorieën, en afgelegde afstand bij te houden. De vijf simpele LED-lichtjes tonen vervolgens hoe ver je op weg bent naar je dagelijkse doelen. Deze doelen kun je zelf instellen, om zo de Fitbit Flex op jou persoonlijk af te stemmen. De Fitbit Flex onthoudt daarnaast gedetailleerde informatie over de afgelopen zeven dagen, en een algemeen overzicht van je dagelijkse doelen van de laatste dertig dagen. Door de draadloze synchronisatie met je PC, smartphone of tablet heb je altijd inzicht in je levensstijl. Er is daarnaast een brede selectie aan apps beschikbaar waarmee je je smartband kunt integreren.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Flex Slate is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Flex Slate

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.0, Windows Phone 8.1, iOS 7.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja