Fitbit Flex Navy

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Fitbit Flex Navy
Productafbeelding van de Fitbit Flex Navy
Productafbeelding van de Fitbit Flex Navy
Productafbeelding van de Fitbit Flex Navy
Productafbeelding van de Fitbit Flex Navy

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Fitbit Flex Navy is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Fitbit Flex Navy

Fitbit Flex Navy

De Fitbit Flex Navy is een stijlvolle smartband waarmee je moeiteloos je levensstijl trackt. Het dunne design is spatwaterproof en met verscheidene accessoires te personaliseren. Daarnaast is de armband beschikbaar in twee verschillende maten, hierdoor weet je altijd zeker dat de Fitbit goed om je pols past.

Sporten en slapen

Wat de Fitbit Flex Navy echt bijzonder maakt, is dat deze smartband niet alleen je activiteiten, maar ook je slaap kan monitoren. Zo houd je gemakkelijk bij hoe veel en hoe goed je slaapt. Naast zijn functie als tracker heeft de Fitbit bovendien een ingebouwde vibratie-motor, waarmee hij ook als een aangename wekker functioneert. De standaard trackers voor het bijhouden van je gelopen stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieën zijn uiteraard ook aanwezig. Door de batterijduur van meerdere dagen ben je er bovendien zeker van dat je geen moment van je bezigheden zult missen.

Naadloze integratie

De Fitbit Flex Navy heeft bovendien geen afleidend display, maar vijf LED-lichtjes om de vorderingen naar je dagelijkse doelen bij te houden. Zo kun je de smartband moeiteloos op jezelf afstemmen. Door de draadloze synchronisatie met je smartphone, PC of tablet kun je daarnaast overzichtelijk je voortgang over een langere periode bijhouden. De Fitbit Flex houdt gedetailleerde informatie bij over de laatste zeven dagen, en een algemeen overzicht van je dagelijkse doelen van de laatste dertig dagen. Daar bovenop is er een uitgebreid aanbod van meer dan 30 apps beschikbaar waarmee de Fitbit Flex geïntegreerd is. De keus is dus aan jou of je wellicht ook je dieetwensen bij wil houden, of dat je liever sociaal actief bent en je vrienden en familie uitdaagt.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Flex Navy is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Flex Navy

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3, Windows Phone 8.1, iOS 7.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja