Fitbit Flex Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Fitbit Flex Black
Productafbeelding van de Fitbit Flex Black
Productafbeelding van de Fitbit Flex Black
Productafbeelding van de Fitbit Flex Black
Productafbeelding van de Fitbit Flex Black

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Fitbit Flex Black is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Fitbit Flex Black

Fitbit Flex Black

De Fitbit Flex Black is een veelzijdige tracker, waarmee je makkelijk kunt bijhouden hoe het staat met je fitness. De smartband houdt niet alleen je stappen bij, maar daarnaast ook de afstand die je hebt afgelopen, het aantal verbrande calorieën, en hoe lang je precies actief bent. Bovendien kan de Fitbit Flex ook je slaap monitoren. Zo vul je de informatie over je activiteiten aan met kennis over hoe lang en hoe goed je slaapt. De Fitbit Flex heeft daarnaast een vibratiefunctie die je als wekker kunt gebruiken. Met een batterijduur van meerdere dagen hoef je je daarnaast geen zorgen te maken dat je een deel van je vooruitgang mist.

Functioneel

De informatie die je met de Fitbit Flex Black verzamelt kun je draadloos synchroniseren met je computer, tablet, of smartphone. Zo heb je altijd toegang tot zeven dagen gedetailleerde informatie, en een overzicht van de vorderingen die je in de afgelopen dertig dagen hebt gemaakt naar je dagelijkse doelen. Bovendien kun je via meer dan dertig apps je Fitbit-ervaring nog completer maken. Houd bijvoorbeeld ook je dieet bij, daag je vrienden of familie uit, of bereid een uitgebreid trainingsschema voor. Daarnaast kun je je eigen dagelijkse doelen stellen om zo je Fitbit-polsband op jou persoonlijk af te stemmen. De 5 speciale LEDs houden bij wanneer je 20% dichterbij je dagelijks doel komt.

Stijlvol

De Fitbit Flex Black is beschikbaar in twee verschillende maten zodat hij altijd goed om je pols zit. Daarnaast is de armband spatwaterproof, dus joggen in de regen is absoluut geen probleem. Als het dunne design je niet stijlvol genoeg is, kun je bovendien extra accessoires aanschaffen om jouw fitnesstracker nog verder op jouw wensen af te stemmen.

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Flex Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Flex Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen
  Trilfunctie Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3, Windows Phone 8.1, iOS 7.0
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja